Hunde rehabilitering og massage

Så blev jeg færdig som Rehabiliteringsterapeut for hunde. Det har været en en spændende rejse på 1 1/2 år som endelig endte med først en 3 timers skriftelig eksamen og dernæst 45 minutters praksis mundtlig eksamen. I går d. 3.7.21 stod jeg så med mit bevis.

Jeg fortsætter med at dygtiggøre mig. Skal her i maj og juni gennemgå et kursus i KST (Kranio Sakral Terapi) – senere vil jeg tilmelde mig Osteopatuddannelse for hunde.

Har i en hund med udfordringer, så vil jeg om nogle uger (efter ferie) starte rehabilitering og fysioterapi for hunde op og kan tage ud og hjælpe jer/jeres hunde. Jeg har også et ønske at gennemgå hvalpe. Jeg vil gerne se/mærke dem når de er omkring 7 uger, medmindre i føler der er behov for at mærke dem igennem før.

Hvis jeg vurdere at der er noget med jeres hund som jeg mener en dyrlæge skal se på, så vil i blive henvist til enten egen dyrlæge, eller til Nordre Dyrehospital hvor Jakob er kiropraktor og dyrlæge. Det er her jeg er uddannet og derfor ved jeg med sikkerhed i er i gode hænder.

Pris for gennemgang af jeres hund som tager ca. 1 time første gang vil som introduktionspris være 200 kr. Jeg tager ud til alle der bor i Østjylland. Hvis i bor udenfor Østjylland, så kontakt mig. Her kan jeg give en pris afhængig af hvor langt jeg skal kører.

Vi arbejder på at lave en klinik i Ødum, men da det tager tid, så vil jeg starte op med at køre ud til jer. Når min klinik er færdig vil jeg have mulighed for at lave fuld genoptræning med waterwalker.

Det betyder at jeg har fået gennemgående kendskab til hundes anatomi og muskler. Det er i forvejen noget jeg interessere mig meget for, men nu har jeg mulighed for at gå i dybden med det. Genoptræning efter operation i samarbejde med dyrlæger. Gennemgang af hunden i forhold til udfordringer, som gør at der ikke er optimal bevægelighed. Forebyggelse og vedligeholdelse af muskler og led, så hunden har de bedste betingelser. Jeg hjælper også gerne med vægttab, altså ikke hos jer, men hunden 🙂 Jeg glæder mig til at kunne åbne dørene for jeres hunde og jer. Og annoncerer her på hjemmesiden, og min åbne side på facebook. Rehabiliteringsklinikken vil få sin egen hjemmeside, men Rom bliver ikke bygget på en dag og jeg trænger til ferie 🙂