Hvalpeplaner

Jeg søger en udstationeringsfamilie til en tæve som jeg vil importere i 2019 når den rigtige tæve dukker op.

2019:

Tillykke så har Kala fået tre fine hvalpe. Det blev til to hanner (sorte med aftegn) og en tæve (muligvis en domino). De blev født i går formiddag d. 9.1.2019 og når der kommer lidt flere billeder af dem, så smider jeg nogle her. Tæven og en han er reserveret, men en han stadigvæk til salg 😉

Kala (LappKees Nala) skal parres indenfor de næste 14 dage. (28.10.18-11.11.18)

Kala DK14451/2016

Kala er søster til Ariel og datter til vores Biegga. Kala er HD fotograferet med B hofter og 0 på albuer. Hun er PRA og Pompes fri gennem arv og øjenlyst uden anmærkninger. Hun har fået excelent på udstilling og er nu klar til et kuld. Jeg glæder mig til at følge Kala og hendes familie når de får hvalpe. Kala bor på Sjælland, tæt på København, så hvis i har interesse i at tale med familien om en eventuel hvalp, så skriv gerne en mail til mig og jeg formidler videre. Kala ligner sin mor i farve og sind. Og hannen der er valgt er sort med lyse aftegninger.

Kala er drægtig og faderen til det kommende kuld er

Mallalasse’s Yliveto (Yli) DK14573/2013

Yli er HD fotografteret med B hofter som Kala. Han er PRA bærer, men Pompes fri. Yli er øjenlyst uden anmærkninger.

Så nu venter vi på at de små melder deres ankomst lige i starten af det nye år.

 

 

Ariel er blevet det og har HD status B/C (jeg ville gerne have haft B/B, men hun ligger lige på grænsen mellem B og C på venstre side) og status 0 på albuer (det bedste man kan få), så om hun indgår i avl vil afhænge af hvordan hendes søskendes HD score bliver. Ariel har ingen problemer, men da jeg er meget hård i udvæglelse så bliver der foretaget en vurdering på baggrund af søskende. Der er fine HD linjer bagved hende. De skal allesammen igennem HD røntgen her inden det nye år, så ved jeg besked om jeg skal udstille Ariel næste år.

Den hanhund jeg skal bruge til Ariel skal ikke være høj og må gerne have fylde i snuden i bredden. Derudover skal han have HD status A, for at kompensere for Ariel’s HD status. Hanhund er fundet og vi håber nu at hun kan få en bedømmesle på en udtilling.

Men hvis jeg vurdere at min skønne glade hund skal indgå i avl, så vil det blive i 2019 (måske ultimo 2018), at vi skal holde øje med løbetid. Ariel bliver 2 år Juli 2018 og jeg vil gerne hun modnes lidt mere inden det første kuld.

Ariel

Ariel

I er altid velkomne til at besøge os for en snak om begge racer. Jeg kan garanteret også hjælpe med oplysninger om kommende hvalpe hos andre opdrættere.

Når man kontakter os med hensyn til ønske om at købe hvalp, så forventer jeg at i fortæller hvem i er og antal børn i familien. Derudover vil jeg gerne have information om årsag til valg af netop den race i ønsker, samt hvad i har tænkt jer at lave med hunden. Derudover vil jeg gerne vide om du/i haft hund før og hvordan du/i har tænkt jer at tage ferie i forbindelse med afhentning/indkøring af hvalp.

Jeg tager ikke depositum, så salget sker først når en købskontrakt er underskrevet af begge parter. Det betyder dog ikke at i ikke kan komme og følge hvalpen, men mit ønske om at det er bedre folk springer fra, end gør noget der ikke føles rigtigt. Det gælder både jer og mig som opdrætter. At sælge sin guldklump til andre, er en stor ting og ikke noget jeg tager let. Så vil være så godt at lære jer at kende godt.