Hvalpeplaner

I september 2013 blev jeg færdig med opdrætteruddannelsen gennem DKK.

2020:

Jeg har ingen planer om hvalpe i 2020. Jeg laver kun hvalpe når jeg som kennel selv skal bruge en hund. Det betyder at jeg af denne grund ikke har planer om hvalpe næste år. Der bliver lavet mange hvalpe og i skal bare gå på købhund, så finder i sikkert en opdrætter der har planer om et kuld i 2020. Held og lykke.

Tjaa, det går ikke altid som man har planlagt.

Historie følger hvis det viser sig hun venter hvalpe.

Vi må se om det giver hvalpe, eller jeg kan holde mig til min plan om et kuld i 2021 🙂 Kontakt mig gerne ved interesse for en hvalp, men først omkring d. 26.2 kan jeg se om hun venter små totter.

Når man kontakter os med hensyn til ønske om at købe hvalp, så forventer jeg at i fortæller hvem i er og antal børn i familien. Derudover vil jeg gerne have information om årsag til valg af netop den race i ønsker, samt hvad i har tænkt jer at lave med hunden. Derudover vil jeg gerne vide om du/i haft hund før og hvordan du/i har tænkt jer at tage ferie i forbindelse med afhentning/indkøring af hvalp.

Jeg tager ikke depositum, så salget sker først når en købskontrakt er underskrevet af begge parter. Det betyder dog ikke at i ikke kan komme og følge hvalpen, men mit ønske om at det er bedre folk springer fra, end gør noget der ikke føles rigtigt. Det gælder både jer og mig som opdrætter. At sælge sin guldklump til andre, er en stor ting og ikke noget jeg tager let. Så vil være så godt at lære jer at kende.