Om mig og mine hunde

Som mange andre dyre glade mennesker, så har jeg stiftet bekendtskab med forskellige dyr, lige fra min første hvide danse mus, kaniner, katte, høns og selvfølgelig hunde.

Jeg var nok omkring de 9 år, da vi fik vores første hund i familien “Bølle”. Han var en krydsning mellem en Labrador og en Sibirian Husky. En stor sort hanhund med den kendetegnende krølle på halen. Han var en Bølle og stærk som en okse. Han kunne meget let trække mig på slæden om vinteren, hvilket han fik lov til. Bølle var på mange måder en rigtig lækker hund, og han trøstede mig altid når jeg blev ked af det. Bølle blev omkring 13 år.

Derefter har jeg været så heldig at lære racen Puddel, West Highland White Terrier og Keeshond at kende. Men valget for avl faldt på den Finske Lapphund. Ikke fordi der er noget galt med de andre racer <3 Minka min gamle Keeshond er dog grunden til at jeg overhovedet har kennel i dag.

Udover at læse en del om hunde, så er jeg også uddannet socialrådgiver og Cand. Soc. i socialt arbejde

Den uddannelse bruger jeg i dag mest til at hjælpe borgere der kommer i klemme i systemet. Til juli vil jeg hvis alt går vel være uddannet fysiologisk hundebehandler og åben rehabilitering op på min egen matrikel. Her vil jeg forhåbentlig samarbejde med områdets dyrlæger i forhold til genoptræning af hund. 

Stueopdræt af Finsk Lapphund