Singleton pigen -Finsk Lapphund 2020

Så kom vores singleton pige til verden. Det har været en turbulent tid med mange tanker og følelser. Jeg parrede to tæver denne gang, men endte med kun en hvalp, men hun er skøn og jeg glæder mig til at se hendes udvikling.

Hendes far er Happy lapp diablo (Daffi) HD: A, PRA bærer og Pompes fri. Øjenlyst uden anmærkninger i 2020

Hendes mor er vores Ariel, som i kan læse om her på hjemmesiden.

Lille pigen blev født d. 23.9 ved kejsersnit, efter en nat med opblokning uden der skete noget. Hun lå højt og flyttede sig ikke. Vi tog til dyrlægen som har fulgt os, og Ariel blev tjekket. Hun havde godt nok haft temperaturfald, men trods opblokning åbnede hun sig ikke. Der skal et signalstof til for at starte en normal fødsel og det er almindeligt kendt at en hvalp ikke altid er nok til at sende dette signal, så nogle gange kan det ende i kejsersnit. Også i vores tilfælde.

Lille pigen kom til verden og vejede 356 g. Ikke en kæmpe hvalp, men meget normal i størrelse for en Finsk Lapphund. Hun virker meget rolig og tilfreds. Tager fint på. Her tre døgn efter fødsel vejer hun 464 g. Så ikke forslugen, men jævn vægtøgning. Jeg tænker jeg beholder hende som udstationering, eller delejer. Så jeg kan følge hende tæt.

Stueopdræt af Finsk Lapphund