Udstationeringshjem søges til

Før du kontakter mig så læs venligt indlægget om udstationering her på hjemmesiden.

Denne skønne han på snart to år søger en familie der vil elske ham og være der for ham i dagligdagen. Jeg har hentet ham hjem fra Tjekkiet og han skal indgå i mine avlsplaner. Desværre er den familie han har boet hos blevet skilt og ingen af dem kan give ham den tid som de/jeg ønsker han skal have. Han er en meget rolig han, som vil trives hos en familie der er vant til hund. Han er kærlig og vant til børn. Der er intet ondt i ham og jeg ønsker en familie der kan give ham det som jeg mener en hund skal have. Tid, kærlighed og træning. Han har gået til træning siden han var lille 🙂 Og haft en rigtig skøn familie, men omstændighederne har ændret sig.

Han kræver en person der vil træne med ham.

Louie som han hedder til dagligt, har boet hos samme familie siden jeg hentede ham hjem, og jeg ønsker at han skal blive hos en familie indtil han er gammel og ikke kan mere, men omstændighederne har bare ikke været for at det lykkedes med første familie. Så håber der findes en skøn familie tæt på mig. Gerne med en hund han kan lege med. Jeg betaler for ham og du/i skal kun sørge for foderet som jeg ønsker han skal spise. Jeg vil eje ham indtil han ikke længere skal indgå i mit avlsarbejde, men det vigtigste er at han får den rigtige familie. Han er vildt skøn og kærlig.

Som tillæg ønsker jeg ikke kontakt til først gangs hundeejere. Har du lyst til at lære lidt om udstilling er det absolut et plus. Der bliver lavet DKK kontrakt på udstationeringen. Har du børn så skal du også have tid til en hund. Jeg har modtaget mange kontakter af skønne mennesker, der i sig selv vil være egnet til en hund, men som ikke er egnet til at være fodervært for en udstillings/avlshund. Så går du og planlægger en hvalp, så lad være med at kontakte mig. Jeg bruger gerne tid på den rigtige person, men ønsker ikke at bruge tid på folk der ikke ved om det skal være en hvalp. Så tjek hvalpe markedet først og vælger du en hvalp fra og alt det ovenstående matcher, så vil jeg elske at høre fra dig.