Træning af hunde

Minka er snart 7 år gammel og hygger som den ældste i flokken. Minka har gået til hvalpemotivation, agility, ringtræning og så hygger vi med lidt rally herhjemme.

Biegga har gået til hvalpe-/unghundetræning hos DCH Hadsten. Derudover har vi trænet lidt ringtræning, men hun er ikke glad for at gå på udstilling, så hun hyggeer herhemme med lidt hygge træning.

Zita er nok den hund der er mest trænet. Hun har gået til Hvalpetræning, Tricks og færdigheder, Rally og ringtræning. Jeg vil rigtig gerne starte dogdancing op med hende, men har svært ved at finde et hold. Jeg er ikke meget for kurser, hvor man betaler en bondegård og meget af tiden sidder man bare og kigger uden at deltage. Det er ikke min form for træning, da jeg lærer bedst når jeg arbejder med det.

Ariel startede også på Tricks og Færdigheder, men har en periode haft fobi mod snoren i træning, så det meste træning foregår herhjemme uden snor. Hvilket hun også gerne vil. Ariel starter på Nose Work her i januar. Derudover skal hun starte op på ringtræning.

Ila som er sidste skud på stammen startede til hvalpemotivation dagen efter hun var fyldt 8 uger. Hun er utrolig energisk og vil gerne arbejde. Hun mangler dog en del tålmodighed.

 

Jeg begynder at træne Zita, Ariel og Ila til at gå fri ved fod. Ila skal dog også på udstillinger senere, men pt er det ikke mit fokus for hende. Jeg tror selv at HTM er mere mig. Jeg elsker musik og kan bruge min kreative del i mig selv. Det handler om godt samarbejde hund og ejer imellem. Jeg synes det er cool og mange er rigtig dygtige. I kan følge vores udvikling her på siden, hvor jeg lægger videoer op løbende. Måske i får jer et godt grin undervejs, for vi er bestemt ikke dygtige, men har viljen.