LappKees Ariel

Ariel er nu ved at være voksen og udviklet.

Ariel er Pompes fri gennem arv (registreret i DKK), PRA fri ved arv, HD B/C og AD 0 – nu mangler vi bare nogle udstillinger og få afklaret hendes søskendes HD status, så vil hun indgå i avl hvis alt ser fint ud.

 

01.03.17

Vist tid for lidt opdatering på Ariel. Hun er ved at være vokset til den højde hun ender med. Hun trives og er en ballade mager.

19.12.16

Tiden går og Ariel er nu blevet fem måneder. Alle hendes mælketænder er nu faldet ud og de nye på vej op. Jeg smider et par nye billeder, så andre kan følge med i hendes udvikling.

Hun er i den alder hvor ben er lange, snude virker lidt smal og så er hun fræk som man nu er 😀 Hun er snart så høj som sin mor, så forventer ikke de store ryk mere. Nu skal hun bare have tid til at udvikle sig i kroppen, og få den rigtige pels. Hun er stadigvæk meget ulden og blød.

 

 

 

Ariel er blevet 14 uger gammel og vi træner for at gøre hende klar til hendes første udstilling i Herning.

Kennel LappKees nye håb, er vores egen Ariel. Da jeg har forsøgt at finde et egnet udstillings/opdræt hjem uden held, har jeg truffet en beslutning. Hun bliver hos os i Ødum.

Ariel var også til sin første udstilling i Herning, men hun var ikke så god som bror 😀 Men er glad for kritikken og jeg synes hun er super lækker, så mon ikke også en dommer vil synes det engang.

Løbetider:

18.3.17 start (men ikke vildt meget blod)

19.11.17 start (28/29.11 hale til siden – afvisning 5/12)

20.05.18 løbetid start (måske et par dage før)

21.11.18 start (hale til side og klart blod 3.12)

23.05.19 start (prog. d. 31.5 = 2,27 og d. 3.6 = 16)

Udstillinger:

06.11.16 – Herning – L – Dommer Barbara Bruns

4 mth old of very good type and proportions, very good head, siccorbite, very good topline, very good tailset carried a litlle bit loose, very good bone structure, very good angulation rear and front, moves freely and agile, very good coat condition, friendly temperament