Udstationeringsfamilier søges

Kennel LappKees leder efter egnede familier og enlige, der ønsker at få en udstationeringshund.

Jeg ejer hunden indtil det der er aftalt på kontrakten er opfyldt. Jeg vil gerne have en mail fra dig/jer om hvad i kan tilbyde en hvalp/hund, og hvordan jeres hverdag ser ud. Det vil også være rart at få lidt indsigt i jeres familie. Hvor mange er i og er der børn mm. Jeg vil svare jer og i har mulighed for at stille spørgsmål, og jeg kan smide links op. Så gør mig og jer selv den tjeneste at sende info først.

Hvad betyder det at være vært for en udstationeringshund. Det kræver først og fremmest en udstationeringsaftale. Den aftale Kennel LappKees benytter er udarbejdet af DKK.

Udover aftalen så forventer jeg:

 • At i/du kan tilbyde hunden masser af kærlighed, og at den er en del af jeres familie
 • Et tæt samarbejde med udstationeringsfamilie
 • At jeg kan hente hunden til udstillinger, eller i eventuelt selv deltager i udstillinger (dette er nødvendigt for at få avlsgodkendt sin hund)
 • At der trænes med hunden
 • At hunden ikke skal være alene for mange timer om dagen
 • At i/du fodre med det foder jeg bruger
 • At i/du bor indenfor en 45 minutters kørsel til Kennel LappKees (dette er af hensyn til samarbejde)
 • At jeg bliver spurgt om pasning når i skal noget
 • At hunden har tæt kontakt til Kennel LappKees
 • At man har forståelse for at jeg som kennel har investeret i en hund der derfor skal holdes i god kondi, pels og vægt

Hvad får i/du når det er en hunhund:

 • En lækker lille hvalp gratis som bliver jeres når hunden har haft sit første kuld (inden den er 4 år)

Og når det er en hanhund:

 • En lækker lille hvalp som jeg har avlsretten på (aftalt i kontrakten hvor længe)

Praktiske ting:

Når en hunhund skal have sit første kuld, så skal den bo hos os her fra en uge før fødsel og til hvalpene er 8 uger gamle. Når hvalpene er 8 uger, så bliver jeres hund ejerskiftet og derefter har i fuld råderet over den. Det betyder at jeg har fået avlsgodkendt hunden med alle sundhedsundersøgelser der kræves. Derfor er det en risiko for mig og kræver stor tillid til at hunden ikke bliver overanstrengt, går på trapper og får den foder som vi har aftalt.

I/du har ingen udgifter udover daglig foder, almindelige dyrlægebesøg, som vaccinationer mm. Jeg betaler udstillinger og de undersøgelser der kræves for avl.

Ved hanhunde er det lidt nemmere, da hannen ikke skal bo her for at indgå i mit avlsprogram. Hunhunde plejer at komme til hanhunden, og det kan vi også finde ud af her. Så det er nemmere at være udstationeringsfamilie for en hanhund.

 

Er du/i blevet nysgerrige, så skriv til mig hvad du kan tilbyde en hund. Jeg har et stort ønske om at du beskriver din hverdag så meget som muligt, så jeg kan vurdere om netop en lapphund er egnet til dig.

Også gerne hvordan du tænker at indrette dig i en hverdag med hund. Her tænker jeg både dine ønsker for hvad hunden skal kunne. Vigtigt at vide om du har et ønske om at lære udstillingens kunst/verden, eller du forventer at jeg skal tage mig af den del.